Najnovšie recenzie zo sekcie Farby na telo
vysušuje pokožku ale kryje dobre
- cena.
- veľmi slabé krytie, mastná konzistencia, rýchlo sa mazali.
neodporúčam.
Skvela vydrz, krasne vyzera na tvary, syta farba, naozaj je cierna na tvaricke. Som rada, ze som vybrala vacsie balenie ako pri farebnych verziach predsalen bielej a ciernej sme pouzili najviac takto ich asi miniem naraz.
Skvela vydrz, krasne vyzera na tvary, syta farba, naozaj je biela na tvaricke. Som rada, ze som vybrala vacsie balenie ako pri farebnych verziach predsalen bielej a ciernej sme pouzili najviac takto ich asi miniem naraz. Urcite je dobre mat na velke plochy hubku na malovanie mi sme sa malovali stetcom a mali sme trosku viac prace aby neostavali smuhy.
Objednavala som viac farieb a tuto som jedinu neskusala. Ale vsetky ostatne boli dokonale tak pocitam ze aj tato bude.
Skvela vydrz, krasne vyzera na tvary, syta farba. Nie je ako farba na tvar z drogerie toto tak lahko neminiem.
Skvela vydrz, krasne vyzera na tvary, syta farba, naozaj je biela na tvaricke, ale bielu a ciernu by som urcite odporucala objednat vacsiu ako ostatne farby. Ale aj tato mala postaci na vela kompletne bielych tvariciek
Skvela vydrz, krasne vyzera na tvary, syta farba, pouzivam iba na haloween na 4 tvare a bude nam dlho trvat minut tuto farbu
som spokojna
- kvalitu
pre dobru kvalitu,pouziva sa vyborne odporucam kazdemu lahko sa zmyva
- Jemné flitre, vhodné nielen na vlasy ale aj na telo a oblečenie. Dlhotrvajúci efekt, perfektne drží, neirituje a čo je dôležité s vodou sa dá odstrániť jednoducho a bez zvyškov.
Vrele odporúčam na party, plesy a iné spoločenské udalosti, kde chcete okúzliť a pritom zachovať eleganciu a jemnosť.
- velmi dobré farby
- konzistenciou pripomínajú vodové farby - stačí trošku namočiť a môžete používať
- nemastné, rýchlo schnú, vhodné na detskú pleť
- ľahko umývateľné vodou
- balenie dlho vydrží, po použití stačí pretrieť vlhkou handričkou
- vyššia cena
- treba si každý odtieň kúpiť osobitne
Veľmi dobrý a ľahko používateľný výrobok, odporúčam najmä pre rôzne aktivity s deťmi - v táboroch, na karnevaly alebo len tak pre zábavu doma. Ľahko sa s farbami manipuluje, po použití stačí pretrieť povrch farby a môžete odložiť na ďalšie použitie.
Tattoo Spray oranžová metalíza 3 šablóny
- pigmentacia spreju, sablony
viacnasobne pouzitie sablon v popise je nerealne v praxi...odporucam upravit text v ponuke
Tattoo Spray fialová metalíza 3 šablóny
Zakúpený v Apollo store s.r.o.
- zla pigmentacia spreju, sablony
Tattoo Spray zlatý 4 šablóny
- sprej ako tak
- sytost farby, sablony
viacnasobne pouzitie v popise je nerealne v praxi...odporucam upravit text v ponuke
Tattoo Spray hviezdičky
Zakúpený v Apollo store s.r.o.
viacnasobne pouzitie v popise je nerealne v praxi...
Tattoo Spray hviezdičky
Zakúpený v Apollo store s.r.o.
viacnasobne pouzitie v popise je nerealne v praxi...
v pořádku
v pořádku
Zobrazujem 181 - 200 zo 209 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 9 [ 10 ] 11 Ďalšie »